16:46 19.03.2024

Клименко обговорив із послом Словаччини питання двостороннього співробітництва - МВС

1 хв читати
Клименко обговорив із послом Словаччини питання двостороннього співробітництва - МВС

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко провів зустріч із послом Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном, під час якої сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, повідомляє прес-служба відомства.

"Ігор Клименко провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном. Обговорили питання двостороннього співробітництва та підтримку України у протистоянні російській збройній агресії. Зокрема: Передачу машин механізованого розмінування Bozena для ДСНС восени цього року, що полегшить процес розмінування Херсонщини", - йдеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі у вівторок.

Крім цього, сторони обговорили пошук родичів людей, які зникли безвісти, обмін досвіду з міжнародними партнерами в цій сфері, а також підготовку угод про реадмісію, боротьбу зі злочинністю та взаємодію в галузі хімічної, екологічної та ядерної безпеки на кордоні.

Також співрозмовники обговорили питання міграційної політики, адже наразі у Словаччині офіційно перебувають близько 130 тис. громадян України.

У зустрічі також узяли участь заступниця глави МВС Катерина Павличенко, Аташе у справах поліції, офіційний представник МВС Словаччини при Посольстві Словацької Республіки в Україні Людвік Шолтес і представники міністерства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА