14:28 11.04.2024

Міжурядові консультації дадуть поштовх і для реалізації проєктів між містами та громадами України і Словаччини - Шмигаль

1 хв читати
Міжурядові консультації дадуть поштовх і для реалізації проєктів між містами та громадами України і Словаччини - Шмигаль

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розраховує, що міжурядові консультації дадуть поштовх і для міжрегіонального співробітництва та реалізації проєктів між містами і громадами України та Словаччини.

"Розпочинаємо міжурядові консультації з урядом Словаччини. Високий рівень представництва з обох сторін дасть змогу міністрам наших країн установити контакти та прагматично говорити про спільні інтереси, економіку, розвиток, відновлення України, про участь у проєктах логістики та про європейські фонди", - написав Шмигаль у телеграм-каналі.

Прем'єр упевнений, що консультації дадуть поштовх і для міжрегіонального співробітництва, для реалізації проєктів між містами і громадами України та Словаччини.

"Для нас також критично важлива підтримка наших євроінтеграційних прагнень і формули миру президента України. Зосередимо увагу на цих питаннях", - додав він.

Глава українського уряду розповів, що під час відкриття діалогу акцентував увагу на постійних повітряних атаках РФ.

"Дякую прем'єр-міністру Роберту Фіцо та словацькому уряду за організацію цих консультацій і підтримку в багатьох сферах. Розраховуємо на подальший розвиток нашої прагматичної співпраці", - підсумував Шмигаль.

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/7416

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА