19:53 17.10.2017

ДТЕК оголосив оферту на викуп акцій "Дніпрообленерго" за 163,02 грн за акцію

1 хв читати
ДТЕК оголосив оферту на викуп акцій "Дніпрообленерго" за 163,02 грн за акцію

 Енергохолдинг ДТЕК виставив оферту на покупку акцій ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" у міноритарних акціонерів за 163,02 грн за акцію, тоді як на останньому приватизаційному аукціоні акції цього підприємства були реалізовані за ціною 670,72 грн.
Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, інформація про оферту отримана від ТОВ "ДТЕК Пауер Трейд" 17 жовтня 2017 року.
В "ДТЕК Дніпрообленерго" агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що при визначенні ціни оферти наглядова рада керувалася середнім курсом акцій на "Українській біржі".
"Єдиним параметром для визначення ціни викупу є середній біржовий курс цінних паперів на ПАТ "Українська біржа" за останні три місяці до дати приватизації. Середній біржовий курс акцій компанії за цей період становить 163,02 грн. На інших біржах курс акцій компанії в цей час не формувався", - відзначили в "ДТЕК Дніпрообленерго".
У компанії додали, що група СКМ сконцентрувала 76,66% акцій (значний контрольний пакет) "ДТЕК Дніпрообленерго", що менше межі в 95% (домінуючий пакет) - тому вимога закону про викуп акцій у міноритаріїв за ціною приватизаційного аукціону в даному випадку не діє.
Як повідомлялося, "ДТЕК Дніпрообленерго" є найбільшою в Україні енергопостачальною компанією за обсягами транспортування і постачання електроенергії. Експлуатує 49,7 тис. км розподільчих мереж на території Дніпропетровської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА