08:43 19.10.2017

Роботи з капітального ремонту фасадів у Дитячій клінічній лікарні № 9 та філії № 2 повністю завершать наступного року

1 хв читати
Роботи з капітального ремонту фасадів у Дитячій клінічній лікарні № 9 та філії № 2 повністю завершать наступного року

Роботи з капітального ремонту фасадів у дитячій клінічній лікарні № 9 та філії № 2 дитячої клінічної лікарні № 9 повністю будуть завершені наступного року, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Зараз у філії № 2 Дитячої клінічної лікарні № 9 на проспекті Правди, 64а вже виконано роботи з капітального ремонту частини фасаду із заміною вікон. У Дитячій клінічній лікарні № 9 на вул. Копилівській, 1/7 поки що тривають роботи з капітального ремонту частини фасаду стаціонарної частини із заміною вікон, які до кінця року мають завершитися. Наступного ж року на обох об'єктах ми завершимо роботи з енергозбереження ", - цитує прес-служба мерії заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

За його словами, очікуваний економічний ефект від проведення енергозберігаючих заходів орієнтовно становитиме 15-17%. "Після завершення робіт з енергозбереження в філії № 2 поліклінічної частини МКЛ № 9 зменшилися тепловтрати на обігрів приміщень, що дозволило медзакладам заощадити кошти", - зазначив М.Поворозник.

Також за міські кошти відремонтовано дитяче боксове відділення (5 палат на 10 ліжок), які необхідні для перебування пацієнтів у період з моменту прийому в мед заклад - до встановлення діагнозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА