17:37 03.11.2017

Гірники шахти "Родинська" відмовляються підніматися на поверхню через невиплату зарплати

1 хв читати
Гірники шахти "Родинська" відмовляються підніматися на поверхню через невиплату зарплати

Гірники шахти "Родинська" держпідприємства "Мирноградвугілля" відмовляються підніматися на поверхню через тримісячну заборгованість із зарплати, повідомив голова Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) Михайло Волинець.

"14 гірників шахти "Родинська" ДП "Мирноградвугілля" продовжують залишатися під землею, вимагаючи виплати заборгованості за три місяці зарплати. Вони попередили: якщо до кінця сьогоднішнього дня гроші їм не надійдуть, вони почнуть голодування під землею", - написав М.Волинець на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Пізніше він зазначив, що з 12:00 п'ятниці перебуває в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, де вирішується питання про виплату заборгованості з зарплати шахтарям.

"Наразі гірники шахти "Родинська" ДП "Мирноградвугілля" чекають на виплату зарплат. Держказначейство вже підписало всі необхідні папери, необхідні для переказу коштів. Шахтарі все-таки сподіваються, що до кінця дня вони отримають гроші на картки", - написав М.Волинець і висловив сподівання, що до кінця дня гроші надійдуть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА