13:23 13.11.2017

Виробництво денатурованого біоетанолу припинено через "несправедливе" оподаткування - "Укрспирт"

1 хв читати

Виробництво денатурованого біоетанолу фактично припинено через "несправедливе" оподаткування, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ДП "Укрспирт".

"Існує реальний ринковий попит на денатурований біоетанол та добавки на його основі. Як наслідок "несправедливого" податкового навантаження порівняно з іншими країнами ЄС, в Україні фактично припинено виробництво та реалізацію зазначеної продукції", - наголошують у компанії.

Водночас в "Укрспирті" нагадали, що угода про асоціацію з ЄС передбачає зобов'язання України змінити оподаткування для біоетанолу.

"Ми підготували пропозиції для законодавчого врегулювання цього питання, крім того, альтернативні законопроекти також зареєстровані у Верховній Раді. Сподіваємося, наші законодавці звернуть увагу на цю проблему та ухвалять такі законопроекти як першочергові", - резюмують у компанії.

Як повідомлялося, "Укрспирт" перебуває в управлінні Міністерства аграрної політики та продовольства. Загальна виробнича потужність ДП "Укрспирт" - понад 30 млн дал на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА