20:07 13.11.2017

"Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінаудиту концерну

2 хв читати
"Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінаудиту концерну

Держконцерн "Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінансового аудиту концерну, повідомила в понеділок прес-служба держконцерну.
Згідно з повідомленням, відкрита на ProZorro позиція передбачає "надання послуг стратегічного, операційного, технологічного, фінансового огляду та діагностики діяльності концерну і його учасників".
"Окрім того, переможець тендеру повинен також сконцентруватися над вдосконаленням розробленої стратегії корпоративної і виробничої реструктуризації "Укроборонпрому", підпорядкованих підприємств та товариств, а також над супроводом практичного впровадження розроблених фахівцями рекомендацій", - наголошується в повідомленні.
Як повідомляє прес-служба, для виконання цього завдання планується залучити провідну консалтингову компанію або консорціум компаній світового рівня, що мають ефективний досвід роботи в сфері оборонної промисловості.
До складу тендерного комітету увійшов представник сформованої міжнародної антикорупційної Transparency International (TI) незалежного антикорупційного комітету з питань оборони (Нако). "Саме Тендерний комітет проведе всі необхідні заходи з процедури "конкурентного діалогу", - йдеться в повідомленні.
"Завдяки цим заходам очікується отримати реструктуризовані активи, які будуть сформовані в кілька акціонерних холдингових компаній, кожна з яких буде спеціалізуватися на певному секторі оборонної промисловості і мати можливість виходу на ринки капіталу", - уточнюється в повідомленні прес-служби.
Як повідомлялося, в 2016 році "Укроборонпром" озвучив плани з проведення реформи ОПК, основними напрямками якої розглядаються: корпоратизація галузі, аудит із залученням міжнародних аудиторських компаній, кластеризація оборонних підприємств, захист технологій, а також запуск платформи розвитку оборонних інновацій.
Україна пов'язує успішне проведення реформи з розширенням технологічної та промкооперації в ОПК із західними союзниками, і в першу чергу, з США.
Київ також розраховує на допомогу, включаючи фінансову, американської сторони при проведенні реформи оборонної промисловості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" провела перше за 11 років 3D сейсмічне дослідження

Виплата пенсій пенсіонерам-переселенцям, які не пройшли ідентифікацію, поновлюється після її проходження - Мінсоцполітики

ДП "Ліси України" додали до переліку критично важливих для економіки підприємств

Бізнес другий місяць поспіль позитивно оцінює поточну ділову активність - НБУ

Кількість переказів у NovaPay в I кв.-2024 зросла на 18%, транзакцій - на 24%

У "Метінвесті" очікують повернення на робочі місця 6-7 тисяч із 8 тисяч мобілізованих працівників

Бізнес другий місяць поспіль позитивно оцінює поточну ділову активність - НБУ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА