11:23 14.11.2017

Світовий банк наголошує на критичній важливості створення Антикорупційного суду в Україні

2 хв читати
Світовий банк наголошує на критичній важливості створення Антикорупційного суду в Україні

 Президент групи Світового банку Джим Йонг Кім (Jim Yong Kim) наголошує на критичній важливості для України створення Антикорупційного суду та на готовності організації допомогти у проведенні медичної реформи.

"Ми вважаємо це критичним моментом економічного зростання України в майбутньому, тут річ не лише в механіці земельної реформи, а й у тому, що сприйняття України у світі зміниться на краще", - сказав президент групи СБ під час зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом у вівторок у Києві.

Він зазначив, що прийняття земельної реформи є однією з умов для залучення інвестицій.

"Я знаю, що ви й ваш уряд віддані ідеї реформи, і ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти вам пройти останні стадії", - сказав Джим Йонг Кім.

За словами президента групи СБ, 13 листопада відбулася його зустріч із керівниками Національного антикорупційного бюро та Спеціальної антикорупційної прокуратури, і успіхи, яких їм вдалося досягти, вражають.

"Наступний крок - створення незалежного вищого (Антикорупційного - ІФ) суду є критичним. Це частина програми співпраці з МВФ, але я хочу, щоб ви знали: на погляд інвесторів, людей, які спостерігають за Україною, цей наступний крок абсолютно критичний. Ми розуміємо, що ухвалення цього рішення неминуче, але я не можу не наголосити на важливості створення такого суду", - сказав він.

Джим Йонг Кім додав, що СБ направить своїх найкращих експертів для допомоги Україні у проведенні медреформи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА