13:07 20.11.2017

ОПЗ зупиняється через проблеми з одним із компресорів

1 хв читати
ОПЗ зупиняється через проблеми з одним із компресорів

ПАТ "Одеський припортовий завод" знову зупинив виробництво через проблеми з одним із компресорів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник голови правління підприємства Микола Щуриков.

"Ми розпочали запуск заводу 26 жовтня - завод запустився, але 1 листопада вийшов із ладу ключовий компресор, через що довелося зупиняти виробництво. З 1 листопада ми тричі намагалися його запустити. Ремонтували, виходили на потужність, компресор починав вібрувати, доводилося зупиняти. Нині поломку усунули, але, на жаль, за цей період, із 1 листопада і до сьогодні, відбулися зміни на ринку - впала ціна на карбамід", - сказав він.

За словами М.Щурикова, через проблеми із запуском виробництва група компаній "ЕРУ" (що працює з ОПЗ за давальницькою схемою) не змогла підписати контракти на продаж кінцевої продукції.

"На сьогодні контракт з ЕРУ діє, вони нікуди не втекли, але, на жаль, не змогли знайти покупців для того, щоб завод взимку працював... Якщо ми найближчим часом не знайдемо покупців - запуск буде вже на початку сезону наступного року, в лютому-березні", - заступник голови правління ОПЗ.

Як повідомлялося, ОПЗ, який перебуває в державній власності, випускає хімічну продукцію, здійснює також перевалювання аміаку на морський транспорт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА