14:24 27.11.2017

Wizz Air у 2018 році запустить рейси до Харкова та розширить польоти зі Львова

2 хв читати
Wizz Air у 2018 році запустить рейси до Харкова та розширить польоти зі Львова

Wizz Air, найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній та Східній Європі, розпочне діяльність у Харкові, який стане третім українським аеропортом Wizz, а також відкриє п'ять нових маршрутів зі Львова та Харкова.

Як повідомила прес-служба компанії, в результаті збільшення попиту серед українських пасажирів на послуги Wizz нові рейси з Харкова до Дортмунда та Катовіце виконуватимуться двічі на тиждень, починаючи з квітня та червня, відповідно, а львівську мережу лоукост-маршрутів буде розширено на додаток до нещодавно оголошеного рейсу до/з Лондона до таких міст, як Дортмунд, Катовіце та Гданськ із весни. Пасажири вже можуть забронювати квитки на нові рейси за тарифами від 279 грн.

Компанія нагадує, що від початку 2017 року відкрито шість нових маршрутів із Києва до Варшави, Познані та Любліна в Польщі, Нюрнберга та Франкфурта-Гана в Німеччині та Копенгагена в Данії, а також додано другий літак Airbus A320 на київську базу. Крім того, навесні цього року поновилося виконання перельотів зі Львова до Берліна та Вроцлава.

Водночас у 2018 році буде відкрито польоти з Києва до Таллінна та Лісабона.

"Швидке розширення діяльності Wizz надалі стимулюватиме місцеву економіку, як і останні десять років, збільшуючи зайнятість у сферах авіації і туризму та підтримуючи понад 600 робочих місць цього року в суміжних галузях у всій країні. Після розширення до трьох літаків у 2018 році штат співробітників Wizz Air у Києві становитиме понад 100 осіб, а рейси авіакомпанії сполучатимуть українську столицю з 29 пунктами призначення в 10 європейських країнах із трьох українських аеропортів", - йдеться в повідомленні.

Протягом січня-жовтня 2017 року близько 590 тис. пасажирів скористалися послугами Wizz, на рейсах до/з України, що на 75% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Компанія уточнює, що рейси за новими маршрутами стартують: із Харкова до Дортмунда - з 5 квітня 2018 року (ціна від 869 грн), до Катовіце - з 20 червня (від 579 грн), зі Львова до Гданська та Катовіце - з 26 березня (від 279 грн), до Дортмунда - з 21 травня (від 719 грн).

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси більш ніж за 550 маршрутами із 28 баз, сполучаючи 144 напрямки в 43 країнах. Флот авіакомпанії нараховує 87 літаків Airbus A320 та A321. До складу команди входять близько 3,3 тис. людей.

Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тикером "WIZZ" і включені в індекс FTSE 250 та FTSE All-Share Indices. Авіакомпанія пройшла аудит на відповідність сучасним вимогам експлуатаційної безпеки IOSA (IATA Operational Safety Audit).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішити проблеми на українсько-польському кордоні допоможе спільний митний контроль - Верещук

"Укрнафта" отримала 138 тонн добового дебіту нафти після інтенсифікації видобутку на одному з західних родовищ

Посівна-2024 випереджає на 8,3% минулорічну - посіяно 476,7 тис. га ярих

РФ останніми атаками вибила 10-12% наявної в березні потужності генерації е/е - директор ЦДЕ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА