20:22 29.11.2017

"Уманьавтодор" не побудував міст через Дніпро в Запоріжжі і заплатив Службі автодоріг 189 млн грн авансу й пені

1 хв читати
"Уманьавтодор" не побудував міст через Дніпро в Запоріжжі і заплатив Службі автодоріг 189 млн грн авансу й пені

Підрядник будівництва мостів через р. Дніпро в Запоріжжі ПАТ "Уманьавтодор", яке не виконало договірних робіт, рішенням суду повернуло Службі автомобільних доріг у Запорізькій області аванс сумою 172 млн грн, отриманий у 2013 році.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області, господарський суд Вінницької області задовольнив позов прокуратури Запорізької області до ПАТ "Уманьавтодор" в інтересах Служби автомобільних доріг у Запорізькій області про повернення авансу.

У прокуратурі зазначають, що ПАТ "Уманьавтодор" не виконало своїх договірних зобов'язань, роботи з будівництва не виконувалися, при цьому підприємство не повертало авансових платежів. "Позов розглядав суд першої інстанції майже три роки, протягом яких було проведено низку судових експертиз для підтвердження позовних вимог. Суд погодився з аргументами прокуратури про безпідставне неповернення підприємством коштів", - наголошується в повідомленні прес-служби прокуратури.

Рішенням господарського суду Вінницької області з ПАТ "Уманьавтодор" стягнуто 172 млн грн неповернених авансів, а також пеню в розмірі близько 17 млн грн на користь Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Офіційний курс НБУ 29 листопада – 27,014 грн/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА