11:28 19.12.2017

Колектив "Запоріжжяобленерго" страйкує через невиплату зарплати

1 хв читати
Колектив "Запоріжжяобленерго" страйкує через невиплату зарплати

Колектив енергопостачальної компанії ПАТ "Запоріжжяобленерго" 19 грудня розпочав страйк через невиплату заробітної плати, повідомляється на сайті компанії.

"Про участь у страйку заявили 545 співробітників "Запоріжжяобленерго". За інформацією страйкового комітету, страйк триватиме до 22 грудня включно", - йдеться в повідомленні.

У "Запоріжжяобленерго" обіцяють зробити все можливе для забезпечення надійного енергопостачання споживачів, проте через скорочення кількості персоналу, що працює, надання послуг може бути обмежене.

За даними компанії, на її рахунках немає коштів через переведення обленерго НКРЕКП на "нульовий алгоритм" (усі отримувані "Запоріжжяобленерго" кошти автоматично перераховуються ДП "Енергоринок").

Як повідомлялося, "Запоріжжяобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі на території Запорізької області, надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

Державі в особі Фонду держмайна належить 60,25% акцій "Запоріжжяобленерго", близько 28,8% акцій контролюють компанії, підконтрольні братам Ігорю та Григорію Суркісам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА