13:57 19.12.2017

Нові станції метро в Харкові мають побудувати протягом 4 років - Світлична

1 хв читати
Нові станції метро в Харкові мають побудувати протягом 4 років - Світлична

Будівництво нових станцій Харківського метрополітену в напрямку аеропорту, гроші на яке виділив Європейський банк реконструкції і розвитку та Європейський інвестиційний банк, має бути завершено протягом чотирьох років, заявила глава Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

"Уже в 2018 році в Харкові має розпочатися будівництво станцій метрополітену в напрямку аеропорту. Ми вдячні європейським колегам за підтримку і виділення коштів. ЄБРР і ЄІБ направлять на будівництво метро в Харкові 320 млн євро. Завдання - завершити будівництво за чотири роки і раціонально використовувати гроші європейських партнерів ", - цитує Ю.Світличну офіційний сайт облдержадміністрації.

Глава ОДА додала, що будівництво нових станцій метро в Харкові є одним з пріоритетних проектів у Харківській області.

"Будівництво метро - це розвиток екологічно чистого транспорту в нашому регіоні. За рахунок міста, ЄБРР і ЄІБ будуть побудовані дві нові станції, електродепо та закуплено 85 нових вагонів. Жителі південних районів нашого обласного центру отримають доступ до метрополітену", - додала Ю.Світлична.

В ОДА поінформували, що раніше президент України Петро Порошенко і голова Харківської ОДА узяли участь в підписанні фінансових угод з ЄБРР і ЄІБ на будівництво нових станцій метро в Харкові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА