16:28 27.12.2017

Україні слід відновити статус транзитної країни - Колесніков

1 хв читати

Україні необхідно першочергово повернути статус транзитної країни, вважає співголова партії "Опозиційний блок", прем'єр-міністр опозиційного уряду Борис Колесніков.

"Відновлення транзиту - завдання номер один. Ми втратили під час політичних акцій і заяв усі транзити. Ми втратили авіаційний, автомобільний транзит", - сказав Б.Колесніков на прес-конференції в середу в Києві.

Він зазначив, що за останні три роки ВВП України втратив $330 млрд. "З таким результатом, ми на основний рівень 2013 року, ... якщо рости, як каже уряд, по 3% на рік, в 2040 року ми відновимо економіку 2013 року", - зазначив політик.

Крім того, Б.Колесніков вважає за доцільне для України розвивати ринки країн БРІКС.

Він також заявляє про необхідність посилювати енергоефективність житлових будинків. "За сьогоднішнього стану житлового фонду панельного домобудування хрущовсько-брежнєвського періоду люди змушені переплачувати вдвічі, як мінімум, за кожен квадратний метр", - сказав політик.

На думку Б.Колеснікова, необхідно реалізовувати державно-комунальні програми модернізації будинків із залученням самих мешканців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА