13:58 28.12.2017

Міністр інфраструктури очікує від "Укрпошти" початку роботи з PayPal

1 хв читати
Міністр інфраструктури очікує від "Укрпошти" початку роботи з PayPal

 Міністр інфраструктури України Володимир Омелян закликає ПАТ "Укрпошта" скористатися новими можливостями щодо розширення фінансових послуг, наданих Національним банком, зокрема, розпочати роботу з міжнародними платіжними системами.

"Тепер перед "Укрпоштою" завдання - отримати ліцензію і почати працювати через сучасні платіжні системи, наприклад, PayPal. Таким чином, фінансові послуги, зокрема сучасні, стануть доступними для більшої кількості людей", - написав міністр у Facebook у відповідь на рішення НБУ дозволити операторам поштового зв'язку брати участь у внутрішньодержавних і міжнародних платіжних системах.

У свою чергу, в. о. гендиректора "Укрпошти" Ігор Смілянський на Facebook міністра зазначив, що це рішення Нацбанку - перший крок до глобального вирішення питань розвитку фінпослуг компанії і приклад того, як можна працювати з фінансовим регулятором, навіть маючи кардинально різні точки зору щодо низки інших моментів.

Як повідомлялося, НБУ дозволив національним операторам поштового зв'язку (такий статус сьогодні має лише державна "Укрпошта") надавати фінансову послугу з переказу коштів і брати участь у внутрішньодержавних і міжнародних платіжних системах за умови отримання ліцензії НБУ на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА