12:50 03.01.2018

Міненерговугілля оголосило конкурс на незалежних членів у НР "Укренерго"

1 хв читати
Міненерговугілля оголосило конкурс на незалежних членів у НР "Укренерго"

 Міністерство енергетики та вугільної промисловості України оголосило конкурсний відбір на посади чотирьох незалежних членів до наглядової ради НЕК "Укренерго".

Згідно з оголошенням на сайті міністерства (goo.gl/Bihv4b), заяви і документи на участь у відборі приймаються до 2 березня 2018 року.

Міненерговугілля планує сформувати НР у складі семи осіб за спеціалізацією: стратегія і розвиток бізнесу; регуляторна політика конкурентного ринку електроенергії; операційна ефективність; фінанси і аудит; управління мережами електропередач; управлінні е ризиками; комплаенс; Корпоративне управління.

Як повідомлялося, Міненерговугілля наказом №752 від 18 грудня 2017 року поновило процедуру формування відбору на посаду чотирьох незалежних членів наглядової ради НЕК "Укренерго", доручивши розробити і затвердити вимоги до претендентів.

Положення про принципи формування НР "Укренерго" передбачає, що його кількісний склад повинен складатися з семи членів, зокрема з чотирьох незалежних. НР планується сформувати з осіб з різною компетенцією для забезпечення максимально різноманітного досвіду і професійних навичок. За наявності двох кандидатур з однаковою компетенцією і навичками перевагу буде надано кандидату з досвідом роботи в компаніях - системних операторів передачі е/е з ENTSO-E.

"Укренерго" здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни. НЕК є державним підприємством, перебуває в підпорядкуванні Міністерства енергетики та вугільної промисловості, але буде перетворене в закрите акціонерне товариство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА