21:12 10.01.2018

Омелян сумнівається в запуску нової системи корпоративного управління в "Укрзалізниці" до лютого

1 хв читати
Омелян сумнівається в запуску нової системи корпоративного управління в "Укрзалізниці" до лютого

ПАТ "Укрзалізниця" навряд чи встигне до лютого 2018 року запустити нову систему корпоративного управління, про що раніше заявляв виконувач обов'язків голови правління ПАТ Євген Кравцов, вважає міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Це точно не вдасться в такі стислі терміни, тому що ми вже йдемо із запізненням з обрання наглядової ради. Передбачалося, що при реформі корпоративного управління ми створимо вертикальні компанії, які будуть інтегровані в один холдинг, тобто окремо пасажирські перевезення, окремо вантажні, локомотивний парк, інші господарства. У лютому це вже нездійсненно", - сказав В.Омелян в ефірі "5 каналу" в середу ввечері.

За словами міністра, реалізувати ці плани можливо вдасться в 2018 році.

"Питання в якості, питання в наявності імітації і реальної роботи. Ми протягом 2016 - 2017 років слухали і дивилися красиві презентації, красиві графіки про те, що буде через п'ять років, але за підсумками року не відбувалося нічого", - констатував В. Омелян.

Як повідомлялося, Є.Кравцов у вересні 2017 року заявляв, що "Укрзалізниця" планує до лютого 2018 впровадити новий формат корпоративного управління залежними підприємствами.

"Потрібно розробити і впроваджувати нову систему корпоративного управління залежними товариствами, тут ми орієнтуємося на лютий 2018", - говорив він в інтерв'ю галузевому виданню "Магістраль".

Раніше "Укрзалізниця" проводила відбір консультантів для реформи управління.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА