12:24 19.01.2018

Вісім телеканалів створили "Українську телевізійну асоціацію" з метою саморегулювання ринку

1 хв читати
Вісім телеканалів створили "Українську телевізійну асоціацію" з метою саморегулювання ринку

 Українські телеканали "112 Україна", "Прямий", "Сонце", "NewsOne", "XSport", "Еспресо", "EU:Music" та "ATR" створили "Українську телевізійну асоціацію" з метою саморегулювання ринку, повідомляє сайт "Еспресо.TV".

"Вважаємо, що прозорі та зрозумілі правила на телевізійному ринку сприятимуть зростанню довіри між учасниками та розвитку ринку. Ми будемо запрошувати до співпраці колег з інших телеканалів, провайдерів, експертів, представників влади для обговорення та пошуку рішень, які дадуть змогу розвиватися та конкурувати усім гравцям телеринку", - заявили в асоціації.

Найближчим часом (до асоціації - ІФ) планує приєднатися "UA: Перший" та інші телеканали, яким для входження до асоціації потрібно більше часу.

Головою правління асоціації учасники обрали Миколу Типусяка (телеканал "Еспресо"), до правління також увійшли Вікторія Борщенко ("UA: Перший") та Олег Шосталь ("112 Україна").

Ключовими напрямами роботи "Української телевізійної асоціації" є телевізійні вимірювання, продаж реклами та ринок дистрибуції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА