17:40 24.01.2018

Український дім в Давосі: Мер Кличко заявив про готовність бути охоронцем інвесторів, що поліпшують життя в Києві

2 хв читати
Український дім в Давосі: Мер Кличко заявив про готовність бути охоронцем інвесторів, що поліпшують життя в Києві

Мер Києва Віталій Кличко запевнив у готовності захищати інтереси інвесторів і тих, хто несе інноваційні ідеї для покращення життя в столиці.

Виступаючи на панелі в Українському Домі в Давосі, В.Кличко зазначив, що "готовий бути охоронцем для всіх інвесторів і тих, хто несе ідеї, інновації, що поліпшують життя в Києві".

Перший в історії Український Дім у Давосі (Швейцарія) відбувається під час щорічної зустрічі в рамках Всесвітнього економічного форуму в січні 2018 року. Український Дім працюватиме протягом тижня, з 22 до 26 січня 2018 року, під гаслом "Україна: Креативність. Інновації. Можливості" і покликаний бути динамічним дискусійним хабом. Він продемонструє глобальним лідерам бізнесу, політики та громадянського суспільства інвестиційний потенціал і бізнес-можливості України.

Організатором проекту виступає Українська асоціація венчурного і приватного капіталу (UVCA) в партнерстві з Western NIS Enterprise Fund і Фондом Віктора Пінчука.

Традиція організації так званих "домів" у Давосі - не нова. Протягом багатьох років її створювали уряди, великі корпорації та серйозні організації. Зараз, вперше за 50 років існування форуму, Україна прогресує, на повну силу розкриває потенціал і надійно підтримує свій імідж європейського хабу технологій і інновацій.

Золотим спонсором Українського Дому є компанія Ciklum, Срібним спонсором - Асоціація "ІТ України".

Спонсорами дискусійних панелей є Horizon Capital, Bitcoin Foundation Ukraine, AgroHub, UNIT.City, Hacken, Northland Power і SocialBoost.

Склад Організаційного комітету Українського Дому (UHOC): Алекса Чопівський, директор UHOC; Андрій Колодюк (UVCA); Ольга Афанасьєва (UVCA); Ярослава Джонсон (WNISEF); Світлана Гриценко (Victor Pinchuk Foundation); Олена Кошарна (Horizon Capital) і Марина Вишегородська (Асоціація "ІТ України"). Проект реалізується у співпраці з UkraineInvest і Національною інвестиційною радою України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА