19:28 25.01.2018

Порошенко і Пленкович обговорили перспективи участі України в енергетичних проектах у Хорватії

1 хв читати
Порошенко і Пленкович обговорили перспективи участі України в енергетичних проектах у Хорватії

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович у Давосі обговорили діяльність двосторонньої робочої групи з вивчення досвіду Хорватії в мирній реінтеграції тимчасово окупованих територій, а також розглянули перспективи участі України в енергетичних проектах, що реалізовуються в Хорватії.

"Президент України та прем'єр-міністр Хорватії висловили задоволення започаткуванням практичної діяльності двосторонньої робочої групи з вивчення унікального досвіду Хорватії в мирній реінтеграції тимчасово окупованих територій", - повідомила прес-служба глави Української держави за підсумками зустрічі в четвер.

П.Порошенко висловив вдячність А.Пленковичу за співавторство Хорватії в резолюції Генасамблеї ООН "Становище у галузі прав людини в Автономній Республіці Крим та м Севастополь", яка була прийнята в грудні 2017 року. Він також подякував за послідовну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, за активну політичну, гуманітарну та експертну допомогу.

Окрім того, сторони обговорили перспективи участі України в енергетичних проектах, які реалізуються в Хорватії та спрямовані на зміцнення енергетичної безпеки Європи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА