14:34 26.01.2018

AgroHub у Давосі шукає інвесторів, цікаві рішення та партнерів - засновник хабу Юлія Порошенко

1 хв читати
AgroHub у Давосі шукає інвесторів, цікаві рішення та партнерів - засновник хабу Юлія Порошенко

AgroHub у Давосі вирішує одразу кілька завдань, повідомила засновник і директор хабу Юлія Порошенко в кулуарах Українського дому в середу.

"Звісно, ми тут шукаємо інвесторів, розповідаємо про те, що в Україні великий потенціал, і це одне з ключових завдань", - зазначила вона.

Крім того, AgroHub розглядає міжнародні рішення та запрошує долучитися до проекту. "Ми можемо стати для них точкою входу. Ми знаємо всі локальні компанії, і розуміємо, що їм треба, з іншого боку - у нашої команди дуже великий міжнародний досвід", - додала Ю.Порошенко.

Водночас платформа має бути частиною міжнародної мережі. "На форумі багато говорилося про те, що у сучасному світі неможливо зробити локальний проект, треба бути відкритим, шукати кращі практики у всьому світі. Наше завдання розповісти про проект і зв'язатися з іншим платформами для обміну досвідом, заради синергії", - пояснила засновник платформи.

AgroHub - проект з розвитку агроінновацій. Його мета - підвищити ефективність агросектору за рахунок впровадження інновацій і технологій, даючи можливість талантам реалізувати свій потенціал. Для цього він стає каталізатором відносин між агрокомпаніями і розробниками технологічних рішень, експертами, науковими установами, медіа та міжнародними спільнотами.

Восени 2017 Agrohub разом із компанією "Миронівський хлібопродукт" і технологічним кластером Radar Tech запустив акселератор аграрних інновацій MHP Accelerator.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА