19:16 30.01.2018

Канадські компанії мають намір інвестувати в установку альтернативних джерел видобутку електроенергії в Луганській області

2 хв читати
Канадські компанії мають намір інвестувати в установку альтернативних джерел видобутку електроенергії в Луганській області

Консорціум канадських компаній має намір підтримати створення спільного з Україною проекту з установки "зелених" джерел виробництва електроенергії в Луганській області, що дозволить стабілізувати подачу електроенергії в цьому регіоні, повідомила позафракційний народний депутат, глава комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко.

Як написала Г.Гопко у вівторок на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, за підтримки уряду Канади представники канадських компаній відвідали Київ і схід України.

За її словами, прихід іноземних інвесторів на Донбас є таким же переконливим аргументом у відновленні територіальної цілісності і суверенітету України.

"Ми віримо в Луганську область, і наші інвестиції - це знаковий проект, щоб досягти стратегічної мети - продемонструвати інвестиційні можливості регіону в сфері відновлюваної енергетики", - процитувала Г.Гопко слова представників Канадської комерційної корпорації і бізнес-компаній, які були сказані під час їх зустрічі.

Вона зазначила, що одним з пріоритетних проектів є створення в Україні спільного підприємства для підтримки енергетичної незалежності в Луганській області.

"Ініціатива, яку ми підтримуємо, дозволить стабілізувати подачу електроенергії і роботу ліній електропередач Луганської області за допомогою реалізації проекту з установки альтернативних "зелених" джерел видобутку електроенергії", - розповіла нардеп.

Рішення для реконструкції цієї критичної інфраструктури, як зазначила Г.Гопко, буде надано Канадою консорціумом канадських компаній: S2E Technologies, DAI, GoldLeaf EGF, Capital Hill Group використовуючи сонячні панелі канадського виробництва

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА