14:41 16.02.2018

ДКСУ припинила фінансування половини бюджетних програм через несвоєчасного подання документів

1 хв читати
ДКСУ припинила фінансування половини бюджетних програм через несвоєчасного подання документів

Державна казначейська служба України (ДКСУ) 15 лютого припинила фінансування половини бюджетних програм, оскільки паспорти цих програм не були затверджені, повідомило Міністерство фінансів на своєму сайті в п'ятницю.

"Це означає, що розпорядники бюджетних коштів, які не подали вчасно бюджетні паспорти в належному вигляді, не отримають фінансування, відповідно до закону", - пояснив Мінфін, наголосивши, що ця норма стосується всіх без винятку органів.

Як повідомляється, станом на 14 лютого затверджено половину паспортних програм - 240 з 481. Мінфін отримав на затвердження 395 паспорта (83%).

"Водночас 86, або 18%, паспортів бюджетних програм не були подані до Мінфіну у встановлені терміни", - наголошує відомство.

За даними міністерства, зокрема, жодного паспорта програми не затвердили Міністерство інфраструктури (з 10), Міністерство оборони (з дев'яти), Державна судова адміністрація (з двох), Державна регуляторна служба (затвердження паспорта потребує одна програма).

У разі затвердження паспортів програм фінансування буде відновлено, запевняє прес-служба Мінфіну.

Згідно із законодавством, головні розпорядники мають розробити проекти паспортів бюджетних програм і направити їх на затвердження до Мінфіну протягом 30 днів після набуття чинності закону про державний бюджет, тобто до 30 січня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

Занадто м'яка фіскальна політика США загрожує економіці країни та світу - МВФ

Збори акціонерів "Центренерго" планують ухвалити рішення про продаж їм е/е та закупівлю газу і вугілля протягом року

Мінагрополітики прогнозує у 2024р. скорочення виробництва зернових до 52,4 млн тонн, збереження врожаю олійних - 21,7 млн тонн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА