14:25 22.02.2018

Співпраця України і Кувейту допоможе у вирішенні питання диверсифікації поставок енергоносіїв - Розенко

1 хв читати
Співпраця України і Кувейту допоможе у вирішенні питання диверсифікації поставок енергоносіїв - Розенко

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко вважає, що співпраця України з Кувейтом в енергетичній сфері має особливе стратегічне значення.

"За умови повної свободи дій відповідних українських міністерств і відомств, енергетичні ресурси Близького Сходу вже в короткостроковій перспективі можуть відіграти головну роль у вирішенні Україною завдань диверсифікації поставок енергоносіїв і створення надійної системи енергетичної безпеки", - зазначив П.Розенко на засіданні української частини міжурядової комісії з питань розвитку україно-кувейтського співробітництва, повідомленні прес-служби віце-прем'єра в четвер.

Учасники наради також обговорили питання розширення співпраці в агропромисловій та гуманітарній сферах, а також у сфері транспорту та розвитку інфраструктури.

П.Розенко вважає, що співпраця України і Кувейту в усіх напрямах має значні перспективи. Він зазначив, що затверджена в січні 2017 року національна стратегія розвитку "Новий Кувейт 2035" створює унікальні можливості для розвитку двосторонніх відносин України та Кувейту, зокрема, в сфері транспорту та інфраструктури.

За результатами наради було сформовано протокольне доручення, що буде "Дорожньою картою" при підготовці наступного засідання комісії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА