20:28 26.02.2018

"Спецтехноекспорт" представляє перспективні українські БПЛА на спеціалізованій UMEX-2018 в ОАЕ

2 хв читати
"Спецтехноекспорт" представляє перспективні українські БПЛА на спеціалізованій UMEX-2018 в ОАЕ

ДП "Спецтехноекспорт" презентує перспективні українські розробки в області безпілотних літальних апаратів (БПЛА) на міжнародній спеціалізованій виставці-конференції безпілотних систем і технологій UMEX-2018 (Unmanned Systems Exhibition and Conference), що проходить 25-27 в Абу-Дабі (ОАЕ).

Як повідомила в понеділок прес-служба компанії, потенційним замовникам-відвідувачам українського павільйону на UMEX-2018 представлені розроблені і вироблені приватними і державними оборонними виробниками БПЛА, серед яких: системи повітряної розвідки тактичного радіусу дії, засоби протидії БПЛА, безпілотник-камікадзе з встановленою бойової частиною.

Усі презентовані на виставці українські розвідувальні БПЛА мають досвід експлуатації в умовах війни на Донбасі. Вони показали високу стійкість до систем радіоелектронної боротьби противника і високі аеродинамічні властивості, відзначається в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в цьому році міжнародній аудиторії вперше представлені відразу дві українські розробки в області БПЛА - тактичний безпілотник PD-1AF з вертикальним зльотом від компанії "Укрспецсистемс" і БПЛА-камікадзе RAM від компанії "Оборонні електронні технології". Окрім того, в українському павільйоні демонструються також оновлені безпілотники Spectator від ВАТ "Меридіан, Observer-С від компанії "Def-C", квадрокоптер PC-1 та системи гідростабілізації від компанії "Укрспецсистемс", а також система протидії ворожим БПЛА "Буковель міні" від компанії "Проксимус".

За словами глави "Спецтехноекспорту" Павла Барбуля, всі презентовані українські зразки БПЛА - це вдосконалені версії своїх попередників, створені українським ОПК в умовах військових дій на Донбасі. Демонстровані замовникам оновлені українські безпілотні системи адаптовані до сучасних умов ведення військових дій із застосуванням високих технологій, і є результатом вивчення всіх відгуків та рекомендацій українських військових аеророзвідників. За багатьма показниками українські системи перевершують західні аналоги і мають краще співвідношення "ціна-якість", що відзначають, в тому числі представники іноземних військових відомств, які відвідують виставку, зазначив він.

UMEX - регіональна виставка-конференція, присвячена безпілотним системам і технологіям, яка проходить в ОАЕ з 2015 року. За даними організаторів, в роботі UMEX-2018 беруть участь понад 100 компаній з більш ніж 20 країн.

ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" - один з провідних українських спецекспортерів, за рішенням уряду з 2010 року входить до держконцерну "Укроборонпром".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посівна-2024 випереджає на 8,3% минулорічну - посіяно 476,7 тис. га ярих

РФ останніми атаками вибила 10-12% наявної в березні потужності генерації е/е - директор ЦДЕ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА