17:13 12.03.2018

"Укрзалізниця" у 2018 р. забезпечить у повному обсязі перевезення військових під час супроводу ними ешелонів

1 хв читати
"Укрзалізниця" у 2018 р. забезпечить у повному обсязі перевезення військових під час супроводу ними ешелонів

- "Укрзалізниця" зобов'язується в поточному році повністю забезпечити військових спеціальними вагонами при супроводі ними ешелонів.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", про це повідомив в. о. голови правління "Укрзалізниця" Євген Кравцов під час презентації вагонів, переобладнаних під перевезення військових, у Києві в понеділок.

"Сьогодні ми презентуємо нові вагони супроводження військових ешелонів. Рік тому керівництво держави окреслило завдання значно поліпшити умови перевезень наших військових під час супроводу ешелонів. На жаль, мусимо зізнатися: такі перевезення здійснювалися у вагонах-теплушках", - сказав він.

За словами Є.Кравцова, переобладнано технічні вагони (рефрижератори) на спеціальні, для супроводу військових ешелонів.

"Все було зроблено силами "Укрзалізниці" на її підприємствах. Вартість переобладнання одного вагона становила 250 тис. грн. На сьогодні переобладнано 15 вагонів", - сказав він.

У поточному році заплановано переобладнати ще 15 вагонів, щоб повністю забезпечити потребу військових у перевезеннях під час супроводу ними ешелонів.

"Порівняно з тим, що було раніше, в умовах, в яких воїни працювали під час виконання завдань, це зовсім інший рівень перевезень. Думаю, в стислий термін Міністерство оборони здійснить приймання вагонів і захисники країни отримають гідні умови роботи, зокрема на "Укрзалізниці", - констатував в. о. голови правління "Укрзалізниці".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

Занадто м'яка фіскальна політика США загрожує економіці країни та світу - МВФ

Збори акціонерів "Центренерго" планують ухвалити рішення про продаж їм е/е та закупівлю газу і вугілля протягом року

Мінагрополітики прогнозує у 2024р. скорочення виробництва зернових до 52,4 млн тонн, збереження врожаю олійних - 21,7 млн тонн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА