09:46 20.03.2018

"Укргазвидобування" продаватиме своє паливо під торговою маркою Shebel

2 хв читати
"Укргазвидобування" продаватиме своє паливо під торговою маркою Shebel

ПАТ "Укргазвидобування" продаватиме вироблене Шебелинським ГПЗ паливо (А-92, А-95, ДП, LPG) під торговою маркою Shebel, повідомив комерційний директор компанії Сергій Федоренко на презентації в понеділок.

У рамках презентації між УГВ і столичної мережею АЗК KLO був підписаний меморандум про співпрацю на три роки. Паливо також реалізується в розташованій в Харківській області мережі УГВ (бренд U.GO).

С.Федоренко під час презентації нагадав, що німецький концерн BASF розробив пакет присадок для поліпшення низькотемпературних характеристик дизельного палива випуску Шебелинського ГПЗ.

"Ми рік працювали з BASF над тим, щоб розробити дизельну присадку для нашого зимового дизпалива, спеціально під нашу сировину. Ми її отримали саме під цю зиму. Наше завдання, щоб всі паливо, яке виходить з "Шебелинки", мало той самий пакет присадок", - зазначив він.

Як повідомлялося, Шебелинський ГПЗ у 2017 році знизив переробку нафтової сировини на 0,7% (на 3,7 тис. тонн) порівняно з 2016 роком - до 493,5 тис. тонн. Частка ШГПЗ в загальній структурі переробки сировини ПАТ "Укргазвидобування" за 2017 рік становила 96,7% (493,5 тис. тонн з 510,3 тис. тонн).

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувної компанією України, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні.

Компанія також експлуатує Шебелинський ГПЗ, Яблунівське відділення з переробки газу, технологічний цех стабілізації конденсату "Базилівщина" і 19 АЗС у Харківській області, які реалізують нафтопродукти і зріджений газ власного виробництва. ШГПЗ з 2018 повністю перейшов на виробництво нафтопродуктів стандарту Євро-5.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА