12:38 20.03.2018

Порошенко та емір Катару обговорили перспективи виходу катарського зрідженого газу на ринок України

1 хв читати
Порошенко та емір Катару обговорили перспективи виходу катарського зрідженого газу на ринок України

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані обговорив перспективи виходу катарського зрідженого газу на український ринок.

Як повідомляє у вівторок прес-служба президента України, П.Порошенко висловив подяку еміру Катару за послідовну позицію його країни щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України та поінформував його про ситуацію на Донбасі в зв'язку з агресією РФ проти України.

"Було також відзначено зростання показників двосторонньої торгівлі та висловлено обопільну зацікавленість у подальшому розширенні співпраці в торговельно-економічній, інвестиційній, сільськогосподарській та оборонній сферах, а також у сфері енергетики, транспорту, медицини, освіти і туризму" - зазначено в повідомленні.

Також під час переговорів йшлося про посилення співпраці в сільському господарстві, енергетиці та сфері транспортної інфраструктури, зокрема портової галузі.

"Співрозмовники обговорили перспективи виходу катарського зрідженого газу на український ринок Сторони домовилися про проведення міжурядової економічної комісії в 2018 році", - ззаначено в повідомленні.

П.Порошенко запросив еміра Катару шейха Т.бін Хамада Аль Тані відвідати Україну з візитом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА