14:54 20.03.2018

Авіакомпанія Swiss відновить польоти за маршрутом Цюріх-Київ із 26 березня

2 хв читати
Авіакомпанія Swiss відновить польоти за маршрутом Цюріх-Київ із 26 березня

Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить до Lufthansa Group, 26 березня відновить польоти до Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) із Цюріха.

Як повідомила прес-служба аеропорту, партнерство з авіакомпанією Swiss надасть можливість українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень - у понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Як повідомлялося, авіакомпанії, що входять в Lufthansa Group, мають намір під час літньої навігації 2018 збільшити кількість рейсів до Києва.

Так, авіакомпанія Lufthansa запропонує шість додаткових рейсів на тиждень з Франкфурта до Києва з 25 березня 2018 року, а авіакомпанія Swiss повернеться до роботи на українському маршруті та виконуватиме чотири рейси на тиждень до Цюріха з 26 березня 2018 року.

Збільшуючи кількість рейсів з Франкфурта з 14 до 20 на тиждень, Lufthansa додатково надаватиме шість тижневих рейсів щодня, окрім суботи, літаками серії Airbus-320, запропонувавши своїм пасажирам місця бізнес- і економ-класу.

Компанія Swiss виконуватиме чотири рейси на тиждень на літаках А320, запропонувавши місця бізнес- і економ-класу.

Lufthansa Group почала виконувати польоти до України з квітня 1991 року. На сьогоднішній день Lufthansa здійснює рейси з Києва до Франкфурта 14 разів на тиждень (починаючи з березня 2018 - 20 разів), до Мюнхену - 14 разів на тиждень, а зі Львова до Мюнхена вона виконує щоденні рейси. Austrian Airlines виконує 13 рейсів на тиждень з Києва до Відня, а також 10 рейсів на тиждень зі Львова та Одеси. Крім того, щодня виконує рейси з Дніпра до Відня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА