21:01 30.03.2018

ФДМУ затвердив перелік понад 600 об'єктів малої приватизації, що підлягають продажу в 2018 році

2 хв читати
ФДМУ затвердив перелік понад 600 об'єктів малої приватизації, що підлягають продажу в 2018 році

Фонд державного майна України затвердив перелік понад 600 об'єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2018 році, перші аукціони можуть бути оголошені наприкінці червня, повідомив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Фонд державного майна затвердив перелік понад 600 об'єктів малої приватизації (вони за новим законом тепер все підуть на продаж через ProZorro.Продажі)", - написав М.Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Faceboоk у п'ятницю.

Він зазначив, що до переліку потрапили: цілісні майнові комплекси; відокремлене майно; державні частки в підприємствах із загальною формою власності; об'єкти незавершеного будівництва; об'єкти соціально-культурного призначення.

"Орієнтовно з кінця червня розпочнеться оголошення перших аукціонів", - додав заступник міністра.

На сайті Фонду держмайна України оприлюднено відповідний наказ № 447 від 27.03.2018 "Про затвердження переліків об'єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2018 році" і п'ять додатків до нього.

У цьому наказі Фонду держмайна доручає департаменту підготовки та продажу об'єктів приватизації та начальникам регіональних відділень ФДМУ забезпечити прийняття рішення про приватизацію об'єктів, включених до переліків, не пізніше 30 днів з дня видання цього наказу.

При прийнятті рішення про приватизацію об'єктів доручено визначити способи їх продажу (за винятком визначених законом випадків).

Також у наказі ФДМУ доручено вжити заходів щодо визначення балансової вартості об'єктів (активів об'єктів), а у разі відсутності - встановити таку вартість відповідно до методики оцінки.

До 1 червня 2018 року доручено підготувати інформаційні повідомлення про продаж об'єктів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА