19:01 03.04.2018

Дніпропетровська область виділяє близько 1 млрд грн на ремонт доріг

2 хв читати
Дніпропетровська область виділяє близько 1 млрд грн на ремонт доріг

 Із бюджету Дніпропетровської області в 2018 році на ремонт комунальних доріг виділяється близько 1 млрд грн, що майже на 300 млн грн більше, ніж у 2017 році, повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.

"Одне із завдань, поставлених президентом України Петром Порошенком, - капітальний ремонт автодоріг. Дніпропетровщина утримує лідерство за темпами будівництва доріг у країні. За три останні роки відновили близько 500 комунальних доріг. Ремонтуємо їх комплексно: від укладання асфальту до розмітки. Особливу увагу приділяємо малим містам і віддаленим селам: у багатьох із них вулиці не ремонтувалися десятиліттями", - розповів В.Резніченко журналістам у вівторок.

За його словами, головна вимога до дорожників - якість. Неякісний ремонт підрядники перероблятимуть за власним коштом (що прописано в договорі).

У пріоритеті ремонтних робіт будуть вулиці з інтенсивним рухом, де пролягають маршрути громадського транспорту та вздовж яких розташована соціально-культурна сфера. Зокрема, цього року нове покриття отримають соціально важливі вулиці Кам’янського, Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Первомайська, Покрова і Синельникова.

Також асфальт з'явиться на дорогах Апостолівського, Дніпровського, Криничанського, Магдалинівського, Межівського, Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського, Петриківського, Покровського, П’ятихатського, Синельниківського, Солонянського, Софіївського, Томаківського, Царичанського, Широківського та Юр’ївського районів.

Комунальні дороги в Дніпропетровській області ремонтують уже четвертий рік поспіль. Понад 300 доріг відремонтували протягом 2015-2016 років, у 2017-му оновили ще 160. У 2018 році влада Дніпропетровської області планує відремонтувати близько 130 комунальних доріг.

Крім того, минулого року в Дніпропетровській області відремонтовано майже 67,5 км доріг державного значення. Роботи проводилися на Криворізькому, Донецькому, Полтавському та Запорізькому напрямках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА