08:58 18.04.2018

Кабмін у середу має намір схвалити проект основних напрямків бюджетної політики на 2019-2021 рр.

2 хв читати
Кабмін у середу має намір схвалити проект основних напрямків бюджетної політики на 2019-2021 рр.

Кабінет Міністрів України на засіданні 18 квітня має намір схвалити проект основних напрямків бюджетної політики на 2019-2021 роки, про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду.

Кабмін схвалить і законопроект про зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо розмежування наслідків злочинів, скоєних в сфері використання комп'ютерів, систем та комп'ютерних мереж і мереж електрозв'язку, державних інформаційних ресурсів і об'єктів критичної інформаційної інфраструктури.

Також Кабмін схвалить проекти указів Президента про День Державної фіскальної служби, Дні прикордонника, День професійних спілок і День працівника Державної кримінально-виконавчої служби.

На засіданні планується встановити квоти імміграції на 2018 рік і створити Міжвідомчу комісію з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення.

Крім того, уряд затвердить порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для організаційного, матеріально-технічного, інформаційного та іншого забезпечення діяльності Національної ради з питань розвитку науки і технологій та порядок виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, які проживають в зоні надзвичайної ситуації .

Також буде затверджено порядок надання тимчасової підтримки виробникам, які здійснюють комбіноване виробництво електричної та теплової енергії на теплоелектроцентралях та порядок проведення еколого-експертної оцінки матеріалів, представлених для реєстрації пестицидів і агрохімікатів.

Кабмін має намір розглянути проект Національної доповіді щодо реалізації основ антикорупційної політики в 2017 році.

На засіданні також будуть розглянуті деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України".

Крім того, на засіданні розглянуть кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Початок засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА