16:01 19.04.2018

Alstom може зайти в Україну вже цього року, планує відкрити представництво

2 хв читати
Alstom може зайти в Україну вже цього року, планує відкрити представництво

Французька компанія Alstom, один із провідних світових лідерів машинобудівної індустрії та провідних виробників залізничного транспорту, до кінця червня поточного року матиме пакетну пропозицію співпраці з Україною в реалізації проекту з виробництва електричної тяги для ПАТ "Укрзалізниця" із високим рівнем локалізації на українських підприємствах, повідомляє офіс Національної інвестиційної ради (НІС)

"Сьогодні команда Офісу зустрілася з представниками Alstom. Візит до Києва - перший крок до реалізації проекту з виробництва електричної тяги для "Укрзалізниці". Крім того, в компанії розглядають можливість відкриття представництва в Києві та створення технологічного хаба для виробництва запасних частин, що забезпечуватимуть виробничі потужності компанії", - повідомляє офіс НІС на своїй сторінці в мережі Facebook.

Крім цього повідомляється, що наразі Alstom у процесі вибору партнера для локалізації робіт в Україні і залучення фінансування.

Про зустріч з Alstom у четвер раніше повідомив на своїй сторінці в Facebook перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів.

"Компанія приїхала до України з інвестиціями і шукає майданчик для відкриття спільних або нових виробничих потужностей", - написав С.Кубів.

За його словами, також потрібні ІТ-партнери, інженерні рішення, виробники електро- і механічного устаткування, партнери для спільного виробництва електровозів і запчастин до них.

"Запевнив, що Україна - правильний вибір для інвестицій. Працюємо!", - наголосив перший віце-прем'єр, "тегнувши" (зазначивши) при цьому прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона, Віктора Довганя (заступник міністра інфраструктури) і Євгена Кравцова (глава "Укрзалізниці").

Alstom - один зі світових лідерів (поряд з Siemens і Bombardier) у виробництві енергетичного устаткування і залізничного транспорту. Виторг компанії у 2016-2017 фінроці становив EUR7,3 млрд. Alstom працює більш ніж у 60 країнах, чисельність її персоналу перевищує 32,8 тис. осіб.

Національна інвестиційна рада (НІС) створена президентом України Петром Порошенком наприкінці серпня 2016 року, керівник офісу - Юлія Ковалів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА