16:58 19.04.2018

"АвтоКрАЗ" планує розширення присутності на оборонному ринку Південно-Східної Азії

2 хв читати
"АвтоКрАЗ" планує розширення присутності на оборонному ринку Південно-Східної Азії

ПрАТ "АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська обл.), відомий на світовому ринку український виробник вантажної автотехніки, відпрацьовує плани з розширення присутності на оборонному регіональному ринку країн Південно-Східної Азії.

Згідно з розміщеним на сайті компанії повідомленням прес-служби, "АвтоКрАЗ" презентує свої перспективні розробки потенційним замовникам Азіатського регіону в складі національної експозиції держконцерну "Укроборонпром" у рамках участі в 16-й міжнародній оборонній виставці Defence Services Asia-2018 (DSA), що проходить 16-19 квітня в Куала-Лумпур (Малайзія).

Як наголошується в повідомленні, участь підприємства в малайзійській виставці - це можливість зустрітися з численними партнерами "АвтоКрАЗу" з регіону Південно-Східної Азії, зокрема, Малайзії, Індонезії, Таїланду, М'янми, Бангладеш.

"Потенційні замовники Південно-Східної Азії ознайомилися з військовою технікою "КрАЗ" - серійною і новою, яку завод освоїв в останні роки. Одне з важливих питань, яке обговорювалося під час зустрічей, - специфічні вимоги операторів техніки з країн цього регіону", - повідомляє прес -служба.

За даними підприємства, в нових умовах "АвтоКрАЗ" освоїв в інтересах замовників оборонного сектора виробництво лінійки нових автомобілів спеціального призначення, серед яких вже викликали інтерес на ринку броньовані "КрАЗ-Фіона" і "КрАЗ-Халк". Разом з тим, українським ОПК на базі платформи "КрАЗ" у нових умовах освоєно виробництво засобів ППО, зв'язку і РЕБ.

ПрАТ "АвтоКрАЗ" - відомий на світовому ринку український виробник вантажної техніки, випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки "КрАЗ", зокрема в інтересах ЗС України. Підприємство входить до фінансово-промислової групи бізнесмена Костянтина Жеваго.

Міжнародна DSA - один з провідних форумів озброєння і військової техніки Азіатського регіону, входить до п'ятірки найбільших світових оборонних виставок. Тематика виставки охоплює озброєння сухопутних військ, засоби протиповітряної оборони (ППО), радіоелектронної боротьби (РЕБ) і зв'язку, авіаційну техніку, озброєння берегової охорони, бронетанкову техніку і артилерійські системи, військово-морську техніку і озброєння.

Україна презентує на DSA-2018 перспективне високоточне протитанкову і авіаційне озброєння, стрілецьку зброю, бронетехніку, засоби радіолокації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА