20:56 20.04.2018

"Запоріжсталь" застосувала інноваційні рішення під час капремонту ДП-3 завдяки голландській компанії

2 хв читати
"Запоріжсталь" застосувала інноваційні рішення під час капремонту ДП-3 завдяки голландській компанії

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь", один із найбільших платників податків України та Запорізької області, застосував інноваційні рішення під час капітального ремонту доменної печі №3 завдяки обладнанню та технологіям голландської компанії.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в п'ятницю, генеральний директор комбінату "Запоріжсталь" Ростислав Шурма обговорив інноваційні для України рішення з представниками голландської делегації на чолі з першим секретарем посольства Нідерландів в Україні Ріні Бюс під час відвідування ними підприємства.

Голландська делегація 20 квітня поточного року відвідала комбінат "Запоріжсталь", ознайомилася з екологічною модернізацією комбінату та відвідала доменну піч №3, під час розробки та реалізації проекту реконструкції якої було застосовано інноваційні рішення. Зокрема, топ-менеджер вказав на вагомий внесок компанії Mammoet (Голландія) в реалізацію проекту: великовузлове складання агрегата за допомогою крана компанії-партнера дало змогу суттєво скоротити терміни реалізації проекту.

Під час зустрічі також обговорювалися перспективи подальшої співпраці.

"Застосування великовузлового складання в проекті реконструкції доменної печі №3 стало справжнім феноменом у промисловому будівництві України. Разом з іншими інноваційними рішеннями, які були застосовані під час розроблення та реалізації проекту, ми змогли побудувати піч у рекордно короткі терміни - за вісім місяців замість двох років. Сьогодні ДП-3 - це зразок сучасного металургійного виробництва не лише в українських, а й у європейських масштабах", - зазначив Р.Шурма, слова якого наводить прес-служба.

Як повідомлялося, мегакран голландської компанії Mammoet був задіяний під час складання великовузлових блоків ДП-3 з обсягом інвестицій в 1,5 млрд грн. Кран заввишки 143 м, вага - 2 тис. тонн, вантажопідйомність - 1,6 тис. тонн. На масштабній реконструкції печі кран працював протягом п’яти місяців, за цей період за допомогою крану змонтовано близько 7 тис. тонн металоконструкцій.

"Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого широковідома і має попит у споживачів на внутрішньому ринку та у багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон із вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.

Основними споживачами продукції є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники побутової техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА