12:30 25.04.2018

Turkish Airlines відмовилася від планів літати до Дніпра та Івано-Франківська

2 хв читати
Turkish Airlines відмовилася від планів літати до Дніпра та Івано-Франківська

Авіакомпанія Turkish Airlines не має наміру виконувати рейси зі Стамбула до Дніпра та Івано-Франківська, тоді як раніше розраховувала на це.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про це повідомив віце-президент компанії з продажу в Східній Європі та Балканському регіоні Емре Меневше на прес-конференції, присвяченій 25-річчю діяльності авіакомпанії в Україні, в Києві в середу.

"Ні, у нас поки що немає таких планів", - відповів він на запитання агентства.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Turkish Airlines не може виконувати польоти до Івано-Франківська і Дніпра через технічний стан злітно-посадочних смуг в аеропортах цих міст, що накладало певні обмеження на виконання польотів.

"Ми готові відновити рейси до Дніпра найближчим часом, але очікуємо офіційного дозволу від аеропорту. Аеропорт не назвав термінів вирішення цих технічних проблем", - зазначав у липні 2016 року в інтерв'ю агентству директор представництва Turkish Airlines в Києві Дінчер Саїджі.

Він зазначав, що в аеропорту Івано-Франківська були проблеми зі злітно-посадковою смугою. З урахуванням цих обмежень авіакомпанія готова була перейти на виконання рейсів до цього аеропорту на літаках типу Embraer-195, але від аеропорту дозвіл на виконання цих рейсів не надійшов.

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları, THY) створена в 1933 році з флотом з п'яти літаків. На сьогодні має в своєму розпорядженні повітряний флот із 326 пасажирських і вантажних літаків.

Turkish Airlines здійснює рейси за 302 напрямками (49 внутрішніх, 253 міжнародних), є першою в Європі і четвертою в світі авіакомпанією за кількістю напрямків.

Компанія входить до Star Alliance - найбільшого глобального альянсу авіакомпаній, що пропонує клієнтам перельоти по всьому світу, згідно з єдиними стандартами обслуговування.

В Україні компанія виконує рейси зі Стамбула до Києва, Херсона, Запоріжжя, Харкова, Одеси та Львова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА