17:20 27.04.2018

МАУ перевезе на чартерах туристів Join Up лише до Шарм-ель-Шейха 30 квітня та 2-3 травня

2 хв читати
МАУ перевезе на чартерах туристів Join Up лише до Шарм-ель-Шейха 30 квітня та 2-3 травня

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) перевезе туристів, оформлених компанією Join Up, лише до Шарм-ель-Шейха на чотирьох чартерних рейсах 30 квітня та 2-3 травня 2018 року.

"З метою уникнення розповсюдження недостовірної інформації та дотримання прав та інтересів туристів авіакомпанія офіційно заявляє: відповідно до укладених МАУ угод, авіакомпанія здійснить чартерні рейси для перевезення туристів туроператора Join UP виключно за маршрутами Київ - Шарм-ель-Шейх - Київ 30 квітня (рейс PS5013/5014), 2 травня (рейси PS5011/5012 і PS5013/5014) і 3 травня (рейс PS5011/5012). Виконання будь-яких інших чартерних рейсів для перевезення туристів Join UP не передбачено", - йдеться в заяві авіакомпанії.

МАУ звертає особливу увагу на те, що будь-яка інформація щодо виконання МАУ інших чартерних рейсів для перевезення туристів Join UP, крім вищезгаданих, не відповідає дійсності, є такою, що вводить в оману споживачів туристичних послуг, авіакомпанія не несе відповідальності за її поширення.

"Авіакомпанія МАУ закликає вас бути пильними та перевіряти достовірність наданої вам інформації, аби уникнути відповідних непорозумінь під час подорожі", - йдеться в заяві.

Авіакомпанію "МАУ" засновано в 1992 році. Сполучає Україну з понад 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ здійснює понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.

Нині до складу флоту МАУ входить 40 авіалайнерів різних модифікацій, зокрема 25 середньомагістральних Boeing-737 NG.

Група туристичних компаній JoinUP! включає: багатопрофільного туроператора JoinUP!, понад 30 власних операторських напрямів; авіакаси "ACS Ukraine", акредитацію IATA c 1996 року; франчайзингову мережу турагентств яскравого відпочинку Join UP! & Enjoy; 50 офісів по всій Україні; систему онлайн-пошуку та бронювання турів операторів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА