19:35 04.05.2018

Виробник спортивних товарів Head має намір вкласти EUR80 млн у будівництво заводу в Україні

2 хв читати
Виробник спортивних товарів Head має намір вкласти EUR80 млн у будівництво заводу в Україні

Австрійська HEAD International Holding GmbH, "дочка" Head UK Ltd, планує вкласти EUR80 млн у будівництво свого "нового найбільшого заводу" на території Вінницького індустріального парку, повідомив перший віце-прем'єр - глава Мінекономрозвитку України Степан Кубів за підсумками зустрічі з представниками компанії у п'ятницю.

"Реалізація проекту в Україні відбудеться у три етапи: 2019-2020 роки - будівництво 1-1,5 га нових виробничих об'єктів. Для роботи на створених потужностях заплановано залучити близько 200-300 осіб", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За словами першого віце-прем'єра, на 2020-2021 роки заплановано будівництво додаткових 1-1,5 га нових виробничих об'єктів і робочі місця для 600 осіб, а на останньому третьому етапі в 2022-2023 роки заплановано будівництво ще 1,5-2 га нових виробничих об'єктів та розширення робочого штату до 1000 осіб.

С.Кубів додав, що після завершення останнього етапу реалізації проекту HEAD планує щорічно витрачати близько 150 млн грн на оплату праці для робітників.

"Після успішної реалізації проекту компанія ще й розгляне можливість переведення в Вінницю деяких своїх команд у сфері цифрових технологій або IT і перенесення до України додаткових виробничих об'єктів", - зазначив перший віце-прем'єр.

Він наголосив, що уряд України на центральному рівні сприятиме реалізації проекту шляхом надання необхідних консультацій і підтримки від Ukraine Investment Promotion Office (UkraineInvest).

Раніше в п'ятницю UkraineInvest повідомив про підписання керівниками Вінниці, Вінницької обласної державної адміністрації та Head International GmbH меморандуму про взаєморозуміння, згідно з яким компанія планує розширити свою діяльність в Україні з виробництва зимового спортивного обладнання.

Head UK Ltd. - один з провідних світових виробників і продавців спортивного обладнання та одягу. Бізнес компанії передбачає п'ять дивізіонів: зимові види спорту, ігри з ракеткою, дайвінг, спортивний одяг та ліцензування. Торгові марки компанії HEAD, Penn, Tyrolia, Mares, SSI і rEvo.

Компанія в 2017 році збільшила виторг на 4,1% - до EUR428,06 млн, її чистий прибуток виріс у 3,9 рази - до $51,69 млн. Вільні кошти компанії до кінця року становили EUR196,9 млн.

Основні ринки - Європа (переважно Австрія, Італія, Німеччина, Франція, Швейцарія, країни Бенілюксу, Іспанія, Великобританія, Чехія, Польща), Північна Америка та Азія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА