19:48 04.05.2018

Head побудує завод у Вінниці, оскільки в Україні кращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції

2 хв читати
Head побудує завод у Вінниці, оскільки в Україні кращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із виконавчим директором компанії Head International Holding GmbH Йоганном Еліашем, який повідомив про рішення компанії побудувати нове виробництво саме в Україні - у Вінницькій області.

"Я хочу привітати вас з дуже важливим рішенням. Це абсолютно правильний крок компанії Head. Ваш прихід до України є унікальним поєднанням потенціалу нашої країни і потенціалу вашої компанії", - цитує П.Порошенка прес-служба глави держави в п'ятницю ввечері.

І.Еліаш, в свою чергу, поділився своїми враженнями від змін в Україні та прокоментував рішення компанії інвестувати в країну. "Ми провели ретельний аналіз не лише України, а й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує кращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції у цій частині світу, навіть кращі, ніж у Китаї", - сказав він.

Виконавчий директор компанії Head також додав, що дуже вражений розвитком України. "Мені подобається те, що ви інвестуєте в сектор оборони 5-7% ВВП. Це гарантує політичну стабільність. Вражаюче, як ви вирішуєте ситуацію з Росією. Домовленості, які ви досягли з ЄС - це дуже добре", - сказав І.Еліаш.

За його словами, британський уряд активно підтримує ідею розвитку відносин і торгівлі між Великою Британією та Україною. "Що більше ми зробимо для того, щоб підтримати британський бізнес в Україні, то краще. Передусім це стосується укладення угоди про зону вільної торгівлі, - також зазначив І.Еліаш.

П.Порошенко у свою чергу відзначив, що українська влада вживає всіх необхідних заходів для поліпшення інвестиційного клімату і залучення іноземних інвесторів в економіку країни. "Я радий, що ваші перші враження від перших кроків в Україні демонструють, що наші зусилля приносять дійсно позитивні результати", - зазначив президент.

У повідомленні прес-служби президента України зазначається, що інвестиційний проект компанії Head у Вінниці становить 80 млн євро і розрахований на три етапи. Протягом 2019-2020 років буде побудований найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики і лижні кріплення). Кількість нових робочих місць становитиме на початковому етапі близько 300, а з 2022 року у час розширення виробництва орієнтовна кількість нових робочих місць має досягти 1000 осіб.

Head International Holding GmbH - австрійська компанія, яка виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництва компанії розташовані в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня в 85 країнах світу. Також компанія Head є спонсором Федерації плавання України і плавця збірної України №1 Андрія Говорова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА