13:33 05.05.2018

"Укрзалізниця" з червня запустить дві електрички для жителів Донецької області за погодженням зі ЗСУ

2 хв читати
"Укрзалізниця" з червня запустить дві електрички для жителів Донецької області за погодженням зі ЗСУ

ПАТ "Укрзалізниця" має намір із початком літніх перевезень (кінець травня - початок червня) запустити два модернізовані приміські електропоїзди для жителів Донецької області за погодженням зі Збройними силами України, йдеться в повідомленні ПАТ.

Планується, що електрички курсуватимуть між Маріуполем, Кальчиком, Каранню, Волновахою та Велико-Анадоллю. Графіки руху попередньо буде узгоджено зі ЗСУ.

"Цей регіон України потребує повноцінного приміського залізничного сполучення, на чому наголошував прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Тож з кінця травня - початку червня на заміну старим вагонам запускаємо два відремонтовані приміські потяги у шестивагонній комплектації, які допоможуть поліпшити ситуацію з приміськими перевезеннями та задовольнити потреби населення під час пікових літніх перевезень", - наведено в повідомленні слова в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

"Укрзалізниця" надалі розвиває залізничне сполучення регіону з іншими обласними центрами, зокрема, триває модернізація ділянки Комиш-Зоря - Волноваха. Після її завершення залізничники вже цього року зможуть скоротити час руху пасажирських поїздів в цьому напрямку.

Як повідомлялося, ПАТ "Укрзалізниця" в січні-березні 2018 року отримала 271 млн грн чистого прибутку, що в 20 разів більше, ніж за І квартал 2017 року.

"Укрзалізниця" за підсумками 2017 року отримала 114,55 млн грн чистого прибутку проти 7,322 млрд грн збитку в 2016 році, проте сукупний збиток становив 77,24 млн грн проти 7,43 млрд грн роком раніше, повідомляла компанія з посиланням на аудийовану консолідовану звітність.

Доходи "Укрзалізниці" від вантажних перевезень минулого року зросли на 10,4% - до 60,112 млрд грн, пасажирських перевезень - на 8,8%, до 7,318 млрд грн, інші доходи - на 20,7%, до 6,507 млрд грн.

Кабінет Міністрів на засіданні 14 лютого затвердив консолідований фінансовий план ПАТ "Укрзалізниця" на 2018 рік із показником доходу в сумі 92,2 млрд грн і прибутку - 0,7 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА