14:08 05.05.2018

Офіс великих платників податків ДФС розпочав службове розслідування щодо кадрового призначення після припису НАЗК

1 хв читати

Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби (ДФС), згідно з приписом Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), розпочав службове розслідування щодо порушення під час призначення на посаду співробітника без потрібної законодавством перевірки, повідомив начальник Офісу Євген Бамбізов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Службове розслідування вже розпочато, спецперевірку також. Необхідні документи будуть приведені у відповідність до вимог закону, а винні, що порушили процедуру призначення спеціаліста на посаду, не перевіривши, чи пройшла вона перевірку під час вступу до вишу, на що нам справедливо вказало антикорупційне відомство, - покарані", - написав він у суботу.

Як повідомлялося, НАЗК внесло припис начальнику Офісу великих платників податків Є.Бамбізову у зв'язку з виявленням порушення процедур під час прийняття кадрового рішення щодо призначення на посаду, яка передбачає зайняття відповідального або особливо відповідального становища. За результатами проведеної позапланової перевірки Нацагентство встановило, що в порушення вимог законодавства посадові особи Офісу не організували проведення спеціальної перевірки стосовно кандидата перед його призначенням на посаду старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань цього Офісу.

"Це звичайна робоча ситуація - конфлікт старих і нових законів", - зазначив Є.Бамбізов, додавши, що до роботи молодого спеціаліста, про якого йде мова, претензій немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА