12:45 07.05.2018

Гірники шахти "Нововолинська №9" знову припинили роботу через невиплату зарплати - Волинець

2 хв читати
Гірники шахти "Нововолинська №9" знову припинили роботу через невиплату зарплати - Волинець

Гірники шахти №9 "Нововолинська №9" (ДП "Волиньвугілля") припинили роботу на знак протесту проти невиплати зарплати; в понеділок має відбутися нарада у міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика з питання вирішення конфлікту шахтарів з керівництвом підприємства, повідомив глава "Незалежної профспілки гірників України" (НПГУ) Михайло Волинець.

"Сьогодні гірники шахти №9 "Нововолинська" ДП "Волиньвугілля" припинили роботу в першу зміну і рухаються від шахти до центру міста, де знаходиться управління об'єднання. Раніше ми повідомляли, що"смотрящий"Андрій Венгрин разом зі своєю маріонеткою в.о. генерального директора ДП "Волиньвугілля" Андрієм Пилип'юком вирішили покарати гірників шахти "№9 НВ", шахтарям не виплатили 80% зарплати за березень місяць, а працівники непромислової групи досі не отримали зарплату в повному обсязі за лютий", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.

За його словами, вранці має відбутися нарада в міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика з приводу цього конфлікту.

М.Волинець нагадав, що представники "Незалежної профспілки гірників України" вже обговорювали з І.Насаликом питання врегулювання цієї конфліктної ситуації. "На жаль, поки що це не вдалося", - додав Волинець.

Як повідомлялося, 4 травня 2018 року міністр енергетики та вугільної промисловості І.Насалик також зустрічався з гірниками шахти "Нововолинська №9" (ДП "Волиньвугілля").

У 2017 році гірники шахти "Нововолинська №9" кілька разів страйкували і протестували через невиплату зарплат. У поточному році робота шахти зупинялася через брак обладнання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА