11:11 10.05.2018

"Укрзалізниця" має намір встановити відеоспостереження в пасвагонах, які пройшли КВР

1 хв читати
"Укрзалізниця" має намір встановити відеоспостереження в пасвагонах, які пройшли КВР

Для контролю за порядком "Укрзалізниця" планує встановити системи відеоспостереження в пасажирських вагонах, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт (КВР).

Як повідомила прес-служба компанії, система відеоспостереження складатиметься з трьох відеокамер і монітора. Відеокамери планується встановити обабіч коридору вагона та в тамбурі. Монітор для спостереження буде встановлено в службовому вагоні провідника.

"Зазначене обладнання не є нововведенням для "Укрзалізниці", його вже встановлено в деяких пасажирських поїздах. Відеоспостереження дає можливість посилити порядок у поїздах, оскільки провідник зі службового купе бачитиме весь вагон", - зазначає компанія.

Крім того, збережене відео допоможе об'єктивно розслідувати можливі конфліктні ситуації, посилити контроль за недопущенням перевезення безквиткових пасажирів.

Філія "Укрзалізниці" - "Пасажирська компанія" - в системі ProZorro вже оголосила тендер на закупівлю 100 комплектів систем відеоспостереження. Їх постачання має відбутися до кінця поточного року. Заявки для участі приймаються до 18 травня. Аукціон запланований на 25 червня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що в першому кварталі 2018 року 29 пасажирських вагонів парку "Укрзалізниці" пройшли капітально-відновлювальний ремонт. Вони вже курсують на маршрутах у складі фірмових поїздів першого та другого класів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА