17:02 10.05.2018

Ryanair проводить переговори з п'ятьма українськими аеропортами про відкриття рейсів у 2019 р.

2 хв читати
Ryanair проводить переговори з п'ятьма українськими аеропортами про відкриття рейсів у 2019 р.

Ірландський лоу-кост авіаперевізник Ryanair проводить переговори з п'ятьма українськими аеропортами про відкриття рейсів і розглядає можливість початку польотів за новими напрямками в Україні вже в 2019 році, повідомив в інтерв'ю "Українській туристичної газеті" виконавчий директор авіакомпанії Майкл О'Лірі.

"Зараз ми проводимо переговори з ще п'ятьма українськими містами - можливо, вже наступного літа ми відкриємо туди свої польоти. Я думаю, ми будемо розвиватися в Україні дуже агресивно і швидко нарощувати темпи своєї присутності на ринку", - сказав він.

Водночас М.О'Лірі висловив жаль, що авіакомпанія наразі не може відкрити всі напрямки з України, які б хотілося, у зв'язку з обмеженнями за міжурядовими угодами.

Він також наголосив, що головним напрямом для компанії, як і раніше, залишається Київ.

На запитання, чи ведуться переговори з аеропортами таких міст, як Харків, Одеса, Дніпро, Херсон та Вінниця, М.О'Лірі відповів, що дискусія ведеться "практично з усіма цими містами".

"Я буду дуже радий, якщо наступного літа ми зможемо запропонувати нашим пасажирам рейси до такого гарного міста, як Одеса. Але поки що рано говорити про конкретику, нашим і українським учасникам переговорів ще необхідно багато попрацювати для успішної реалізації цього проекту", - зазначив виконавчий директор Ryanair.

Як повідомлялося, авіаперевізник Ryanair з другої спроби, з 3 вересня 2018 року, відкриє рейси з Києва до Берліна (аеропорт "Берлін-Шенефельд"), а в жовтні - запустить рейси за 10 напрямками з Києва і за п'ятьма зі Львова: з Києва до Барселони (чотири рейси на тиждень), Братислави і Вроцлава (по три), Варшави (чотири), Кракова (три), Познані і Гданська (по два), Вільнюса і Стокгольма (по три), Лондона (п'ять); зі Львова до Кракова (три), Варшави (три), Дюссельдорфа (три), Меммінгена (два) і Лондона (три).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА