14:39 17.05.2018

Порошенко проінспектував хід ремонту дороги державного значення Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь

2 хв читати
Порошенко проінспектував хід ремонту дороги державного значення Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь

 Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області ознайомився з ходом ремонтних робіт автомобільної дороги державного значення Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь (Н-08), а також зазначив, що будівництво та капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави.

"Це те, про що роками мріяли жителі області. За 26 років так і не дочекалися. Сьогодні - перший прорив, перші 12 кілометрів мають бути побудовані цього року", - цитує П.Порошенка прес-служба глави держави в четвер удень.

Він додав, що на будівництво вже виділено кошти в повному обсязі відповідно до проектної документації.

П.Порошенко зазначив, що будівництво доріг стало можливим завдяки президентському загальноукраїнському експерименту з залучення коштів від перевиконання митних надходжень. При цьому він додав, що ця ініціатива має також "потужну антикорупційну складову".

Президент зазначив, що саме децентралізація дала змогу спрямувати кошти на будівництво доріг із місцевих та обласних бюджетів. П.Порошенко особливо наголосив, що у 2018 році понад 50% у зведеному бюджеті України становлять кошти місцевих бюджетів.

"А це і дороги, це і школи, і дитячі садки, і освітлення вулиць. Там, де є ефективна місцева влада, яка інвестує, будує, ремонтує, жителі відразу можуть побачити переваги програми децентралізації", - наголосив президент і подякував Верховній Раді та Кабміну за підтримку цієї реформи.

У прес-службі глави держави також зазначили, що виконувач обов'язків начальника Служби автодоріг Дніпропетровської області Владислав Живодченко розповів президентові про виконані роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА