17:28 17.05.2018

Причини страйків на "ArcelorMittal Кривий Ріг" не пов'язані з виробничими процесами "Укрзалізниці" - ЦТЛ

2 хв читати
Причини страйків на "ArcelorMittal Кривий Ріг" не пов'язані з виробничими процесами "Укрзалізниці" - ЦТЛ

 "Укрзалізниця" заперечує причетність своїх виробничих процесів до виникнення "італійських страйків" у цехах "ArcelorMittal Кривий Ріг", заявив начальник філії Центру транспортної логістики ПАТ Сергій Підгородецький у коментарі "Інтерфакс-Україна".

За його словами, "Укрзалізниця" сподівається на вирішення всіх проблем, що виникли з внутрішньою оптимізацією транспортної логістики "ArcelorMittal Кривий Ріг", а також на нормалізацію роботи колективу залізничного цеху меткомбінату.

Директор філії наголосив, що "Укрзалізниця" утримується від коментування внутрішньовиробничих процесів відправника, навіть такого, як "ArcelorMittal Кривий Ріг".

"Проблеми з організацією виробничої логістики, що виникають на самому підприємстві, - лише внутрішня виробнича політика цього підприємства. "Укрзалізниця", як і раніше, незалежно від того, які виробничі процеси розвиваються всередині підприємства, продовжує надавати послуги з подання вагонів - і своїх, і інших власників, які обслуговують підприємство відповідно до договірних зобов'язань", - заявив С.Підгородецький.

Він також зазначив, що причини виникнення "італійського страйку" на "ArcelorMittal Кривий Ріг" не пов'язані з виробничими процесами "Укрзалізниці".

При цьому С.Підгородецький наголосив, що "Укрзалізниця" залишається партнером підприємства, готова розділяти всі виниклі внутрішні проблеми "ArcelorMittal Кривий Ріг", оскільки це підприємство - один з основних стратегічних партнерів ПАТ.

Як повідомлялося, раніше адміністрація "ArcelorMittal Кривий Ріг" заявила, що через страйк залізничників на підприємстві не функціонують кілька цехів, і комбінат може повністю зупинитися.

За даними однієї з профспілок на "ArcelorMittal Кривий Ріг", "італійський страйк", який проводять на підприємствах "Укрзалізниці" в Кривому Розі через несправність рухомого складу, почав негативно впливати на виробничі процеси гірничо-металургійних підприємств у місті, що може призвести до техногенної катастрофи.

При цьому Рада профспілки залізничників і транспортних будівельників України заявила про непідтримку оголошеної Вільною профспілкою машиністів локомотивного депо "Кременчук" "італійського страйку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА