10:26 18.05.2018

Мінсоцполітики пропонує Кабміну призначити заступником міністра соцполітики директора департаменту соцполітики Вінницької міськради Попову

1 хв читати
Мінсоцполітики пропонує Кабміну призначити заступником міністра соцполітики директора департаменту соцполітики Вінницької міськради Попову

Міністерство соціальної політики України пропонує Кабінету Міністрів призначити заступником міністра соціальної політики директора департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Ларису Попову.

"У секретаріаті Кабінету Міністрів опрацьовуються в установленому порядку відповідні матеріали щодо призначення Попової Л.В. заступником міністра соціальної політики України", - йдеться у відповіді секретаріату Кабінету Міністрів на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Л.Попова народилася 27 листопада 1969 року.

З 1984 р. по 1988 р. навчалася в Барському педагогічному училищі. У 1994 р. закінчила Вінницький державний педагогічний інститут. У 2014 р. закінчила Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії держуправління при президентові України.

З 2001 року працювала в Управлінні соціального захисту населення в Замостянському районі. З вересня 2006 р. переведена на посаду начальника управління праці та соціального захисту населення в Ленінському районі Вінниці №2. З 2011 р. по 2013 р. працювала на посаді директора Департаменту праці та соцзахисту населення Вінницької міськради. З липня 2013 р. працювала на посаді директора Департаменту соцполітики Вінницької міськради.

За 2017 рік Л.Попова задекларувала 339 507 грн доходів.

Як повідомлялося, 28 березня Кабмін звільнив заступника міністра соцполітики Олександра Привалова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА