14:47 18.05.2018

"Євроконтроль" не бачить проблем із диспетчеризацією додаткового авіатрафіку в Україні напередодні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА

1 хв читати
"Євроконтроль" не бачить проблем із диспетчеризацією додаткового авіатрафіку в Україні напередодні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА

Європейська організація з безпеки повітряної навігації ( "Євроконтроль") не бачить проблем із диспетчеризацією додаткового авіатрафіку в Україні, згенерованого проведенням фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві, йдеться у листі генерального директора "Євроконтролю" Імона Бреннана до голови "Украероруху" Дмитра Бабейчука, текст якого має в своєму розпорядженні агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я підтверджую, що "Євроконтроль" та авіакомпанії контактують з приводу проведення Ліги Чемпіонів у Києві. Проводиться детальне планування, і ми конструктивно співпрацюємо з "Украерорухом". Наразі немає жодної інформації про проблеми, і ми також очікуємо, що завдяки роботі всіх сторін, авіаційні аспекти цієї події будуть забезпечені ефективно", - наголошується в тексті листа гендиректора "Євроконтролю".

І.Бреннан наголошує, що "Євроконтроль" продовжує стежити за ситуацією в Україні.

"Загальноприйнятою практикою "Євроконтролю" є тісна взаємодія і моніторинг всіх основних подій, що призводять до додаткового трафіку, для забезпечення ефективності опрацювання трафіку в повній співпраці з (відповідними) національними організаціями", - заявляє глава "Євроконтролю".

Раніше колектив "Украероруху" попередив про можливий страйк авіадиспетчерів напередодні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві в зв'язку з тим, що їхні вимоги про звільнення керівництва підприємства ігнорують вже понад півроку. Рішення про можливі страйки співробітники "Украероруху" за словами голови ради підприємства Кирила Поліщука обговорили під час останньої трудової конференції колективу 25 квітня 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА