18:53 18.05.2018

"Укрзалізниця" домовилася з металургами координувати дії з перевезення вантажів

2 хв читати
"Укрзалізниця" домовилася з металургами координувати дії з перевезення вантажів

ПАТ "Укрзалізниця" вважає контрольованою ситуацію з транспортування металургійних вантажів і домовилося з виробниками металургії координувати дії з виробничих, організаційних та комунікаційних питань, наголошується в повідомленні ПАТ.

В. о. голови правління "Укрзалізниця" Євген Кравцов провів екстрену нараду з представниками найбільших підприємств гірничо-металургійного комплексу України, поінформував їх про стан перевезень і ознайомив із заходами, яких "Укрзалізниця" вживає для забезпечення безперебійного процесу доставки вантажів.

"Ситуація залишається контрольованою, комплекс заходів, що здійснено компанією, дозволив працювати у штатному режимі. Учасники наради погодили план дій на найближчу перспективу та домовились координувати дії з виробничих, організаційних та комунікаційних питань", – наголошується в повідомленні.

Крім того, на нараді було вирішено виступити зі спільною заявою, в якій буде оприлюднено консолідовану позицію з актуальних тем галузі.

У нараді взяли участь представники ПрАТ "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат", ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", "Метінвест Холдінг", ТОВ "ДТЕК", ТОВ "Лемтранс", ПАТ "ДТЕК Енерго", Федерації металургів України, ОП "Укрметалургпром" та ПрАТ "Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту".

Як повідомлялося, "ArcelorMittal Кривий Ріг" почав генерувати збитки внаслідок страйку залізничників і часткової зупинки виробництва – у травні фінансові втрати, як очікується, сягатимуть понад 1,5 млрд грн, і можуть виникнути перебої з виплатою зарплати та проблеми з оплатою сировини для виробництва.

Раніше адміністрація "ArcelorMittal Кривий Ріг" заявила про те, що через страйк залізничників на підприємстві не функціонує кілька цехів і може статися цілковите зупинення комбінату.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА