16:03 21.05.2018

Гройсман виступає за якнайшвидше завершення процесу встановлення лічильників

1 хв читати
Гройсман виступає за якнайшвидше завершення процесу встановлення лічильників

 Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликає місцеві органи влади якомога швидше завершити процес установлення лічильників.

"Треба завершувати процес установлення лічильників. Швидше рухатися і на 26-му році незалежності нарешті визначитися: хто, як і скільки споживає", - сказав В.Гройсман під час засідання правління Асоціації міст України, йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.

Під час засідання прем'єр зазначив, що уряд готовий піти назустріч регіонам - як з точки зору виділення коштів для вирішення регіональних проблем, так і з точки зору, наприклад, зміни методики розподілу та перерозподілу субвенцій із державного бюджету.

Також, за словами прем'єр-міністра, розподілятимуться кошти на дорожні роботи. Глава уряду дав доручення членам уряду обговорити з правлінням Асоціації міст кількість дорожніх проектів і терміни їх виконання. І у зв'язку з цим виділити кошти, йдеться в повідомленні.

В.Гройсман наголосив, що ключовим принципом роботи має стати спільна відповідальність за процеси в державі - і на центральному рівні, і на місцях.

Як повідомлялося, раніше В.Гройсман заявляв, що, згідно з прогнозом, Україна до 2022 року може знизити споживання природного газу до 13 млрд куб. м з 18 млрд куб. м, спожитих у 2017 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА